Utbildningar från Intramedic

vyntus-one_male_exhalation

Intramedic Academy

Vi på Intramedic erbjuder inte bara utrustning, utan även relevant och adekvat utbildning för att våra kunder ska få ut det mesta av våra produkter.

Vi har utbildat personal på alla Sveriges sjukhus i bland annat FeNO-mätning, integrationslösningar för olika utrustningar inom lungfunktion samt produkter inom rehabilitering som t.ex. Deep Oscillation. Vi delar helt enkelt med oss av vår kompetens!

Intramedic har en spännande nyhet – IM Academy, ett helt nytt utbildningskoncept för er som vill fördjupa er i teori och applikation kring våra produkter. Vi skräddarsyr utbildningarna helt efter våra kunders behov och ni kan kontakta er ansvariga regionsäljare eller trycka på knappen nedan för att få mer information.

Ta en titt nedan för vad vi erbjuder just nu.

Aktuella utbildningar

Intramedics användardagar 2023, november i Göteborg – anmälan öppnar inom kort

Onlineutbildning i Deep Oscillation – applikation och handhavande. Klicka HÄR om du är intresserad av att veta mer och få tillgång till videon!

Utbildningar och symposium från våra partners:

Vår partner NÌOX delar nu med sig av inspelade webinar med bland annat professor Kjell Alving. Klicka här för att registrera dig och få tillgång!